Strateginen konsultointi

Helsingin Tukkutori

Teurastamolle palvelumuotoilua ja yleissuunnitelma

Kaupunkiympäristöjen kehittämisen tavoitteena on elämyksellisyyden, toiminnallisuuden ja saavutettavuuden parantaminen tutkituista kaupunkilaisten tulevaisuuden tarpeista lähtien. Kalasatamassa, Helsingin Tukkutorin Teurastamon piha-alueella, Creadesign keskittyi palveluntarjoajien ja niiden käyttäjien toiveisiin, loi näiden pohjalta tulevaisuuden vision lämminhenkisestä ja rouheasta alueesta, joka visualisoitiin konseptiksi. Tämä näkemys alueesta vuonna 2015 antaa suunnan keskusteluille, yhteistyölle ja ruokakulttuurin täyteisen yllätyksellisen alueen kehitykselle.

Tulikivi Oyj

Muotoilun ohjauksen strateginen kumppani

Creadesign Oy on Tulikivi Oyj:n strateginen kumppani.

Tiolat Oy

Idean kehitys tuotteeksi ja innovaation kaupallistaminen

Creadesign kehitti iCare -silmänpainemittarin ideasta tuotteeksi ja vastasi kehityksestä tuotteen kaupallistamiseen asti. iCare -silmänpainemittari on muotoiltu käyttäjäystävälliseks. iCare palkittiin vuonna 2005 Fennia Prize-kunniamaininnalla ja Focus Know-how palkinnolla. Siitä on syntynyt maailmanlaajuinen menestys käyttäjäystävällisyytensä ja tehokkuutensa ansiosta.

Raha-automaattiyhdistys, RAY

Uuden kohderyhmän tavoittaminen

Creadesign kehitti RAY:n kanssa yhteistyössä ’Loisto’ -peliautomaatin uudelle kohderyhmälle. Peliautomaatin muotoilua edelsi syvälliset kohderyhmien arvoja ja asenteita luotaavat tutkimukset, sekä yökerhojen sisustamisen tulevaisuuteen ulottuvat selvitykset. Tuotekehityksen lopputuloksena syntyi uudenlainen peliautomaatti, jossa on kolme erilaista uudella tekniikalla toteutettua 3D-peliä. Automaatti on valaistu yli 2000 ledillä, joita ohjataan pelitunnelmia vahvistaen.